Pelancaran Hari Koperasi & Mesyuarat Agung Anggota Koperasi ke-2
Pelbagai pilihan baju
Sah sehingga Disember 2016

BENGKEL MEMBANGUN LAMAN WEB KOPERASI

BENGKEL PEMBANGUNAN DAN PENGURUSAN LAMAN WEB PROFFESIONAL BERASASKAN JOOMLA! 3.4

Pada 12 hingga 14 Februari 2016 bertempat di The Kandu Resort, Gopeng, Perak yang dianjurkan oleh Unit Teknologi Maklumat ANGKASA telah mengadakan Bengkel 3 hari 2 malam di atas. Tujuan Bengkel ialah untuk memberi kemahiran pada Ahli-Ahli Lembaga Koperasi membina laman web Koperasi dengan aplikasi Content Management System (CMS) secara PERCUMA dan BEBAS berasaskan perisian joomla.

Koperasi telah menghantar wakilnya iaitu En. Shamsul Bahri b. Mohd Amin untuk mempelajari kemahiran membina laman web tersebut. Ini selaras dengan saranan yang telah diutarakan oleh Penaung Koperasi sendiri iaitu En. Azhan Haris bin Ajidan acara perasmian Hari Pelancaran Koperasi supaya Koperasi mempunyai laman web sendiri. Oleh itu, laman web ini akan menjadi saluran penghubung antara Koperasi dan anggota-anggotanya.

Bengkel sedang dibimbing oleh En. Zaki Peserta2 sedang tekun mengikuti Bengkel

Bengkel turut disertai oleh pelbagai latarbelakang dan jantina  Bengkel turut dibimbing oleh En. Noh

Sijil Kehadiran telah disampaikan oleh Ketua Unit Perhubungan ANGKASA Negeri Perak Setiap Koperasi juga ditawarkan oleh ANGKASA mempunyai sub-domain sendiri di bawah domain coop.my

Anda berada di sini:Laman Utama GALERI GALERI BENGKEL BENGKEL MEMBANGUN LAMAN WEB KOPERASI